Förlåt

Ber om ursäkt för mitt gnälliga inlägg senast!
Verkar som jag börjar bli senil eller nåt för tydligen hade min svägerska frågat på midsommar om jag ville komma med, men jag vet inte om jag missförstod eller hur det nu var men jag minns inte alls att hon skulle frågat och att dom verkligen skulle åka. Oavsett så är det glömt nu och livet går vidare!
 
Till nästa gnäll vill jag bara säga att allt känns väl bättre angående barvaktandet imorgon. Farmor kommer hit och är barnvakt men kommer att åka hem på natten när jag kommer hem. Jag får väl ta det bara att jag antagligen kommer att vara skittrött på söndag, men det skulle jag antagligen vara i vilket fall som helst. 
Jag ska i alla fall ha skitkul imorgon och jag ser fram emot kvällen! :) 
 
Sådär nu känns det lite bättre!

Irriterad

Irriterad på två saker idag.
Nummer 1: min mamma, min syster, min svägerska och min moster ska tydligen åka till Ullared på höstlovet. Vad trevligt, för dom. Anledningen till att jag är irriterad över det är att ingen av dom har ens brytt sig om att fråga om jag vill komma med. Okej nu tycker ni att jag är larvig, eller hur? 
Det här är inte första gången jag blir "bortglömd". Det har hänt flera gånger att jag inte ens blivit tillfrågad om jag vill komma med på olika saker. Men dom vill kanske inte ha mig med helt enkelt. Jag kan sitta här hemma och ruttna!
 
Nummer 2: Jag ska på fest i helgen. Jobbet fyller 40 år och det ska firas. Ska bli skitkul! Mannen är ju såklart på jobb så jag måste ha barnvakt. Hörde med barnens farmor och det skulle gå bra. Ikväll var farmor hit och så frågade hon om hon skulle komma hit eller om barnen skulle komma till dom. Dottern hörde ju såklart det och gissa vad hon ville? Mmm...sova hemma såklart. Och där for ju min sovmorgon på söndag och överhuvudtaget en lugn morgon. Nu känns det ju som jag inte kommer att kunna slappna av på lördagen och ha lika roligt. Nu vet jag ju att jag har två barn att ta hand om med en gång på morgonen och Milo kommer garanterat att vakna klockan 6 eller nåt. Alltså för er som inte känner mig så kan jag berätta att jag går inte ut och festar ofta, jag vet inte ens när jag var på krogen senast. Jag ber sällan om barnvakt, bara när det verkligen behövs. Jag försöker för det mesta ordna det så att mannen är hemma om jag ska på nåt så barnen inte behöver vara med nån annan. Det går inte alltid och nu var det en sån gång. Ska inte jag få unna mig nånting? Visst jag har barn och hsr själv valt att skaffa dom, men ska man inte få göra nåt roligt med andra än barnen? 
Usch nu känner jag mig verkligen som en gnällkärring! :( 
Lika bra att gå och lägga sig och hoppas allt känns bättre imorgon...

undrens tid...

...är inte förbi!  
Eller ja än ska jag kanske inte säga nåt.
Mannen funderar om han skulle börja träna eller i alla fall röra på sig. Han åker på jobb imorgon och är borta 2 veckor men sen skulle han börja, i alla fall var det så han sa. 
Vi får väl se, men jag ska göra allt för att uppmuntra honom i alla fall.
Jisses nu blev det många i alla fall i den här texten känner jag, nåja det får la va så idag!
 
Puss på er!

Många järn i elden

Oj oj! Det har hänt massor de senaste dagarna eller senaste veckan kanske jag ska säga.
 
Torsdag förra veckan åkte vi iväg till stugan. Fick besök av Felicias kompis med mamma. Mycket trevligt! På kvällen dök storebror med barn upp med partytältet inför kräftskivan på lördagen.
Fredag. Regnade hela förmiddagen så vi for in till Godby city för att tanka besnin till båten och handla lite som blivit glömt dagen innan. Bakade en lakritskladdkaka som skulle ätas på kräftskivan. På kvällen kom bästa vännerna och dom blev kvar...ända till söndag!
Lördag. Efter frukost och packning åt barnen så tog vi båten och skjutsade barnen till mormor och morfar. Tillbaka till stugan och Linda bakade bröd. Andra förberedelser ägde också rum. Resterande gäster droppade in lite nu som då och till slut var vi alla 9 som skulle smaska kräftor och räkor och massor med saker som innehöll vitlök. Omnomnom! Under kvällen spelades också lite kubb! Kvällen bjöd på många skratt som vanligt med det där gänget!
Söndag. Alla var mer eller mindre trötta. Ett barn dök upp med sin farfar. Våra barn hämtades från mormor och morfar. Gäster for hem och lugnet kom igen till Varvsudden. Kändes lite trist när alla for, men allt varar inte för evigt!
Vi åkte hem på måndagen. Hela måndagen gick åt till att städa och tvätta och pyssla på här hemma.
Tisdag. Vi stack till Skansken med barnen över dagen. Blev en lyckad dag och alla var nöjda och glada och regnet missade vi precis! Milo var som en duracellkanin på båten hem men han sov å andra sidan rätt bra i natt sen.
 
Idag har jag jobbat igen! Haft 8 kunder och träffat flera som jag inte sett på över ett år. Alltid kul att se när kunderna lyser upp och frågar om man är tillbaka nu. Finns ju nån som har saknat mig i alla fall! =)
 
Träningen har varit lite sisådär de senaste dagarna. Ab challengen är slut och jag lyckades i alla fall få bort 2 centimeter i midjan, även om dom just nu känns långt borta (mycket onyttigt i helgen och så är det "den där" perioden i månaden). Men ikväll har jag i alla fall cyklat 5 km och kört två olika plankövningar. Har inte varit till gymmet på evigheter så jag skulle behöva ta mig dit nån dag också.
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min man en stund innan sängen kallar. Imorgon ska jag jobba igen, men det blir sista dagen på några månader igen.
 
Natti natt!

Jobbat

Har idag jobbat första gången på över 1 år. Kändes lite ovant eftersom det ändrat på jobbet och själva bokningssystemet har ändrat. Fick tänka lite extra. Men det har nog gått bra! Ska jobba igen på onsdag och två dagar nästa vecka också. Men sen tar jag nog lite paus igen ;). Skönt när man kan bestämma det där lite själv.
 
Dock har det varit lite tung natt i Villa Skogshagen. Milo kroknade i natt och han var redan igårkväll när han skulle sova precis omöjlig och skulle absolut inte sova. 23.30 gav jag honom en panadolsupp och det höll ju ungefär två timmar och så var han i gång igen. Man skulle ju tycka att jag sov under den tiden, men nej...det kröp i hela korsryggen och jag vände och vred och det var slibbigt och varmt, och sen kom ju Felicia och skulle sova med oss också. Det blev ju svalare...eller så inte! Tur som var tog mannen hand om Milo större delen av natten eftersom jag skulle jobba idag, men jag kunde ju ändå inte sova eftersom han skrek och var ledsen. Jag hoppas att det blir en lugnare natt så vi alla får sova nån timme mer i alla fall.
Nu ska jag gosa ner mig i soffan med två av mina tre älsklingar som är vakna ännu. Milo sover faktiskt redan och jag hoppas han ska göra det hela natten.

sjuklingar

Jag snörvlar lite och hostar men mår egentligen rätt okej. 
Dottern däremot har både ont i halsen och snörvlar och har för tillfället 38 graders feber. 
Våra planer att åka till stugan gick lite i stöpet kan man säga. Vi får se imorgon hur hon mår, kanske vi åker ändå. Men allt hänger helt på hur hon mår. Det är ju ändå skönast att vara hemma när man är sjuk, även om stugan är nästan hemma.
 
Igår var det avslutning på simskolan. Ruskigt kallt fast det annars varit rätt varmt hela dagen. Jag for dit i shorts och linne men fick ta på mig både byxor och tröja rätt snabbt. Ungarna stod och huttrade på stranden innan dom skulle visa vad dom kunde och många stod och huttrade i vattnet. Felicia var duktig och hade tagit två märken. Både intressemärket och 50 meters märket. Hon var nöjd och mamma var stolt!  
Nu hoppas hon att hon ska få flytta upp i "stora" gruppen till nästa år så hon får gå i samma som bästa kompisen. Hon var redan på gränsen i år så jag tror nog att hennes önskan går i uppfyllelse. 
 
Trevlig helg på er!

pamsans.blogg.se

Här kan ni följa mitt liv och vad som händer i min familj!

RSS 2.0