Många järn i elden

Oj oj! Det har hänt massor de senaste dagarna eller senaste veckan kanske jag ska säga.
 
Torsdag förra veckan åkte vi iväg till stugan. Fick besök av Felicias kompis med mamma. Mycket trevligt! På kvällen dök storebror med barn upp med partytältet inför kräftskivan på lördagen.
Fredag. Regnade hela förmiddagen så vi for in till Godby city för att tanka besnin till båten och handla lite som blivit glömt dagen innan. Bakade en lakritskladdkaka som skulle ätas på kräftskivan. På kvällen kom bästa vännerna och dom blev kvar...ända till söndag!
Lördag. Efter frukost och packning åt barnen så tog vi båten och skjutsade barnen till mormor och morfar. Tillbaka till stugan och Linda bakade bröd. Andra förberedelser ägde också rum. Resterande gäster droppade in lite nu som då och till slut var vi alla 9 som skulle smaska kräftor och räkor och massor med saker som innehöll vitlök. Omnomnom! Under kvällen spelades också lite kubb! Kvällen bjöd på många skratt som vanligt med det där gänget!
Söndag. Alla var mer eller mindre trötta. Ett barn dök upp med sin farfar. Våra barn hämtades från mormor och morfar. Gäster for hem och lugnet kom igen till Varvsudden. Kändes lite trist när alla for, men allt varar inte för evigt!
Vi åkte hem på måndagen. Hela måndagen gick åt till att städa och tvätta och pyssla på här hemma.
Tisdag. Vi stack till Skansken med barnen över dagen. Blev en lyckad dag och alla var nöjda och glada och regnet missade vi precis! Milo var som en duracellkanin på båten hem men han sov å andra sidan rätt bra i natt sen.
 
Idag har jag jobbat igen! Haft 8 kunder och träffat flera som jag inte sett på över ett år. Alltid kul att se när kunderna lyser upp och frågar om man är tillbaka nu. Finns ju nån som har saknat mig i alla fall! =)
 
Träningen har varit lite sisådär de senaste dagarna. Ab challengen är slut och jag lyckades i alla fall få bort 2 centimeter i midjan, även om dom just nu känns långt borta (mycket onyttigt i helgen och så är det "den där" perioden i månaden). Men ikväll har jag i alla fall cyklat 5 km och kört två olika plankövningar. Har inte varit till gymmet på evigheter så jag skulle behöva ta mig dit nån dag också.
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min man en stund innan sängen kallar. Imorgon ska jag jobba igen, men det blir sista dagen på några månader igen.
 
Natti natt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

pamsans.blogg.se

Här kan ni följa mitt liv och vad som händer i min familj!

RSS 2.0