Ja här har det inte varit mycket aktivitet...

Blir inte mycket datatid nu för tiden. Sitter typ vid datorn när jag ska betala räkningar. Fejjan kan man ju kolla på luren så...
Ja men vad händer då??
Ja man kan undra...allt och inget!
 
Mannen jobbar på som vanligt, kommer hem på ledigt och pysslar på här hemma, senast han var hemma köpte han en fyrhjuling. Och sen jag började jobba har han ju mer hand om markservicen här hemma också.
Och jag jobbar ju lite när mannen är hemma. Känns som veckorna han är hemma går ännu fortare nu när jag jobbar. Att jobba igen är bara kul och kul att träffa alla kunder igen! Roligt när dom säger: Å men är du tillbaka! =)
När jag är ledig försöker jag hinna med att träna, gärna 3-4 gånger i veckan åtminstone, virkar en matta av gamla kläder, är med barnen och ja städar, tvättar och ja ni vet det där vanliga. =)
Felicia kämpar på i skolan och har oftast bara full pott i alla diktamen. OÄ provet gick också som en dans med full pott. Och matten som hon annars haft lite jobbigt med har gått bättre! På fritiden är hon mycket med kompisar, väldigt mycket och sen går hon ju på gymnastik en gång i veckan och det tycker hon är kul!
Milo har parken 4 dagar i veckan, den som han till början inte alls tyckte om, men som han nu inte vill hem ifrån. Tänk så det kan ändra =). I övrigt har han börjat prata så mycket och det är så himla kul. Det släppte till slut. Nu kommer det nya ord alla dagar och flera ord efter varandra, kanske i lite konstig ordning, men det gör ju inte så mycket.
 
Ja nu är ni lite uppdaterade =)
Nu måste jag försöka få barnen i sängen!
Puss på er!

pamsans.blogg.se

Här kan ni följa mitt liv och vad som händer i min familj!

RSS 2.0