Maj

Jaha hörni, det är maj nu.
Man tror inte riktigt det när man är ute. Kallt så in i norden och mitt i allt kan det komma snö för att sen gå över i regn och sen skiner solen och sen kommer det en hagelskur.
Riktigt aprilväder....i maj! :/
Nå det ska väl bli varmt nån gång snart hoppas vi!
I lördags var vi på stugan och skulle röja lite. Vädret var helt okej när vi kom dit. Solen sken och det var ganska varmt, men det blev jättekallt senare på eftermiddagen. Insåg att vi nog alla hade lite för lite kläder med oss.
Bilden här ovan är tagen nere vid vattnet vid stugan, men 1/5 2010. Har bara bilder i telefonen från i år och dom orkar jag inte sätta in nu. Men det såg ganska lika ut nu, var lite grönare bara.
Vi fick lite gjort i alla fall. Dasset tömdes, några torra grenar och en enbuske som trillat omkull sågades ner, krattade runt stugan och krattade bort all vass som alltid kommer upp på strandkanten efter vintern och fönstrena blev tvättade på insidan. Sen dök bästaste vännerna upp och grillade med oss till middag.
Stannade inte så länge efter middagen eftersom det var kallt och Milo var trött och grinig och hade kallt.
Passade ganska bra med ett bastubad när vi kom hem.
Var en rätt bra dag, årets första på stugan. Ska försöka oss dit igen snart så vi får lite till gjort innan vi ska vara där. Behövs alltid städas och putsas lite innan man vill vara där. Mössen hyr stugan lite under vintern och man vill gärna städa bort deras efterlämningar. I år var det dock inte så mycket att städa efter dom, men nog måste det städas ändå.
Nu ska jag pyssla lite.
BTW så har projekt rensa jordgubbsland också blivit klart.
Hej!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

pamsans.blogg.se

Här kan ni följa mitt liv och vad som händer i min familj!

RSS 2.0